Bemutatkozás

Hogyan mutatja be az ingatlanát? Milyen megtérülése van a professzionális kommunikációnak? Az ingatlan értékének hány százalékát célszerű kommunikációra fordítani? Beszéljünk róla, kötelezettségek nélkül?

Az ingatlankommunikáció specialistái vagyunk. Megmutatjuk az ingatlan atmoszféráját, átadjuk a hangulatát, kihangsúlyozzuk a rejtett értékeit, felfedjük a benne rejlő lehetőségeket. Mert a benyomások számítanak.

Fotózás

A kép az ingatlanmarketing alapja
részletek
Ma már korántsem elég pár kattintással letudni, hiszen a képek színvonala meghatározza az ingatlanosról kialakított véleményt is. A legjobb fényképezőgép vagy okostelefon is csak szimpla eszköz, hozzáértő kezekben produkálja a legjobb teljesítményt, amit utómunkával teszünk tökéletessé.

Home Staging

Hozza ki a legtöbbet az ingatlanból
részletek
Az ingatlan felkészítése az értékesítésre homestager és lakberendező segítségével. Akár kisebb átalakításokat, felújításokat is magába foglalhat, a bútorok és a kiegészítők cseréjével, az atmoszféra újrateremtésével. Kiemeli az ingatlan előnyös adottságait, szem előtt tartva az aktuális piaci elvárásokat.

Sokszorosan megtérülő befektetés, mert számos érdeklődő kizárólag azonnal költözhető, új vagy újszerű ingatlant szeretne vásárolni.
megrendelem

Videó

A hangulatok átadásának eszköze
részletek
A fotózás időtartamára átrendezett, új kiegészítőkkel áthangszerelt ingatlanról készített képek nagyot lendíthetnek az érdeklődésen. Lakberendező munkatársunk az átbútorozás, dekorálás során nem a lakó ízléséhez igazodik, hanem az ingatlan adottságait emeli ki a legmegfelelőbb stílus megtalálásával.

A legmagasabb színvonalat képviselő szolgáltatásunk, ami a kiemelkedő, reprezentatív ingatlanok esetében erősen ajánlott. A gyakorlatban akár egész napos forgatást jelent, akár élő szereplővel vagy narrációval, természetesen idegen nyelven is. A különböző technikák megfelelő arányú kombinálásával, igény esetén feliratokkal, animációkkal, átalakítási, bővítési tervekkel kiegészített, feszesre vágott film garantálja a maximális hatást: a lehető leggyorsabban a lehető legtöbbet mondja el az ingatlanról.
megrendelem

Drón

A magasból készített képek teljessé teszik a képet
részletek
A magasból készített képek teljessé teszik az ingatlanról kialakított képet az érdeklődő számára. Gyakorlatias érdeklődők számára is hasznos, hiszen a környéket, a környezetet, a telekhatárokat, vagy akár a Balaton közelségét is kiválóan be lehet mutatni ezzel a technikával.
megrendelem

3D látványtervezés

Inspiráló képi világ, hogy ne kelljen a képzeletre hagyatkozni
részletek
Akár még csak tervezett, már épülő, akár átalakítás előtt álló ingatlan esetében is kulcsszerepet játszhat az értékesítési folyamatban a látványterv, amivel bebútorozva is megmutatható az ingatlan. Nagy segítséget, inspirációt is jelenthet az érdeklődő számára, ráadásul fénykép, videó vagy akár webséta is készülhet belőle.
megrendelem

Marketing

Komplex megoldások az értékesítéshez
részletek

Innovációval növeljük ingatlanai vonzerejét

Fedezze fel az ingatlanpiac rejtett lehetőségeit velünk! Hatékony ingatlanmarketing megoldásainkkal emelje ki ingatlanját a tömegből, és vonzza magához a megfelelő vevőket és bérlőket. Szakértő csapatunk kreatív és eredményorientált stratégiákkal dolgozik az Ön sikeréért. Lépjen velünk kapcsolatba, és tegye a ingatlanát a középpontba!
megrendelem
Am no an listening depending up believing. Enough around remove to barton agreed regret in or it. Advantage mr estimable.
írok valamit
Top crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram